ua en ru

КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов 19 січня

КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов 19 січня Фото: Київ

У Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с, місцями хуртовина

Київська міська державна адміністрація (КМДА) попереджає киян про погіршення погодних умов та закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці завтра, 19 січня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

"Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов та закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці... 19 січня у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с, місцями хуртовина", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за прогнозом Українського гідрометцентру, 19 січня у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с, місцями хуртовина, на дорогах ожеледиця. Протягом дня у столиці буде хмарно, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-11 градусів, вдень 6-8 градусів морозу.

"Фахівці також радять за можливості не користуватися власним автотранспортом у разі погіршення погодних умов та не паркувати авто у непризначених для цього місцях", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві введено профілактичні заходи, щоб не допустити різкого загострення епідемічної ситуації.