ua en ru

Карантин у школах Києва продовжено до 8 лютого

Карантин у школах Києва продовжено до 8 лютого Фото: карантин

Раніше заборона на заняття була введена до 1 лютого

Карантин у школах Києва продовжено ще на тиждень, до 8 лютого 2016 року. Про це у Facebook повідомляє голова Дарницької РДА в місті Києві Геннадій Сінцов.

"Ще тиждень карантину! Діти у школу підуть не раніше 08.02.2016", - написав він.

Ще тиждень карантину!Діти у школу підуть не раніше 08.02.2016.

Опубликовано Sintsov Gennadiy 28 января 2016 г.

Зазначимо, раніше заборону на заняття в школах Києва, введений через спалах грипу та ГРВІ, продовжили до понеділка, 1 лютого.

Пізніше заступник голови КМДА Ганна Старостенко повідомила, що таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Київ зараз знаходиться на піку епідемії. Щоб не наражати дітей на небезпеку, ми вирішили продовжити профілактичний карантин ще на тиждень і відновити уроки в понеділок, 8 лютого", - зазначила вона.

При цьому, оскільки на наступному тижні починаються заняття у студентів, влада столиці прийняла рішення додатково поінформувати Міністерство освіти та науки, яким підпорядковані вищі навчальні заклади, про рекомендації Держсанепідслужби щодо обмежувальних протиепідемічних заходів у столиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з початку епідемічного сезону, з 28 вересня 2015 року, на ГРВІ та грип перехворіли 3 млн 17 тис. 454 людини, зареєстровано 129 летальних випадків.

Відзначається, що зараз у більшості регіонів України спостерігається спад рівня захворюваності.

У порівнянні з минулими даними, захворюваність йде на спад у Дніпропетровській, Кіровоградській, Чернівецькій, Сумській областях та Києві.