ua en ru

Калашников шантажував організаторів Антимайдана, - нардеп

Калашников шантажував організаторів Антимайдана, - нардеп Олег Калашников шантажував організаторів Антимайдана

Екс-регіонал Олег Калашников перед смертю шантажував організаторів Антимайдана і готовий був співпрацювати з українськими спецслужбами. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат Борислав Береза.

"Поінформовані джерела в спецслужбах України повідомляють, що убієнний сьогодні Олег Калашников був готовий почати співпрацювати з компетентними органами в плані дачі показань. Чому? Тому що залишившись без фінансового підживлення почав шантажувати своїх колишніх наймачів тим, що розкаже, як він організовував "титушек", хто це фінансував і через кого організовувалися всі процеси. Для підтвердження серйозності своїх намірів він почав контактувати з правоохоронними органами", - повідомив Береза.

За його словами, існує зв'язок між заявою комітету Ради з протидії корупції про те, що якщо через два місяці не буде якісних змін у розслідуванні злочинів на Майдані, буде ініційована відставка всього силового блоку.

"Хтось сприйняв нашу заяву більш ніж серйозно і почав "зачищати" кінці. Низка дивних самогубств екс-регіоналів, а тепер і вбивство Калашникова, викликають питання до правоохоронних органів. Сподіваюся, що відповіді українське суспільство отримає", - додав Береза.

Информированные источники в спецслужбах Украины сообщают, что убиенный сегодня Олег Калашников был готов начать сотрудни...

Posted by Борислав Береза on 15 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, 15 квітня екс-регіонал Калашников був убитий в Києві.