ua en ru

Кабмін завтра розгляне підписання угоди про спільний авіапростір з ЄС

Кабмін завтра розгляне підписання угоди про спільний авіапростір з ЄС Фото: Андрій Пивоварський

Кабінет міністрів завтра, 29 квітня 2015 р., на своєму засіданні розгляне проекту указу Президента України, що уповноважить міністра інфраструктури Андрія Пивоварського на підписання угоди між Україною та Європейським союзом про спільний авіаційний простір. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який розміщений на офіційному сайті Кабміну.

Так, уряд завтра розглянуть проект закону України "Про внесення змін у додаток 2 до статуту внутрішньої служби Збройних сил України". Також міністри розглянуть проект постанови "Про несення змін до норм харчування військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань" та пропозиції Міноборони на припинення права постійного користування земельними ділянками, що належать до земель оборони. Доповідатиме за цим питаннями міністр оборони України Степан Полторак.

Також Кабмін завтра розгляне проект постанови "Про внесення зміни до пункту 30 переліку категорій працівників, яким може бути надано службові жилі приміщення", за яким доповість міністр юстиції Павло Петренко.

Крім того, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус доповість про внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно об'єднань єврорегіонального співробітництва, а міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин - про погодження відчуження цілісного майнового комплексу аеропорту "Сєвєродонецьк".

Нагадаємо, у березня 2014 р. ЄС переніс підписання угоди з Україною про спільний авіапростір на пізніший термін.