ua en ru

Кабмін затвердив положення про Держслужбу інтелектуальної власності

Кабмін затвердив положення про Держслужбу інтелектуальної власності
Кабінет міністрів відповідною постановою затвердив положення про Державну службу інтелектуальної власності, основним завданням якої є реалізація державної політики у сфері інтелектуальної власності.

Кабінет міністрів відповідною постановою затвердив положення про Державну службу інтелектуальної власності, основним завданням якої є реалізація державної політики у сфері інтелектуальної власності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

"У документі визначаються повноваження служби, зокрема щодо: узагальнення практики застосування законодавства з питань інтелектуальної власності, розробка пропозицій щодо вдосконалення законодавчих актів; експертизи, державної реєстрації та ведення обліку об'єктів права інтелектуальної власності; реєстрації договорів про передачу прав на об'єкти права інтелектуальної власності; обліку організацій колективного управління; визначення уповноважених організацій колективного управління; здійснення міжнародного співробітництва у сфері правової охорони інтелектуальної власності", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України призначив Аллу Жаринову головою Державної служби інтелектуальної власності.