ua en ru

Кабмін затвердив план облаштування кордону з РФ

Кабмін затвердив план облаштування кордону з РФ Фото: Арсеній Яценюк

Розпорядження № 439-р оприлюднене на сайті уряду

Кабінет міністрів України затвердив план заходів з інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції і Автономній Республіці Крим. Відповідне розпорядження № 439-р від 14 травня 2015 р. оприлюднене на сайті уряду.

"Затвердити план заходів з інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції і Автономної Республіки Крим", - йдеться в повідомленні.

Координацію робіт з облаштування кордону Кабмін поклав на адміністрацію Державної прикордонної служби.

Згідно з документом, Міністерству внутрішніх справ, Адміністрації Державної прикордонної служби та Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Кабмін доручив забезпечити фінансування плану заходів у межах видатків, передбачених у державному бюджеті України на рік, та за рахунок інших джерел фінансування, не заборонених законодавством.

Нагадаємо, раніше біля українсько-російського кордону була зафіксована концентрація військової техніки збройних сил Росії.