ua en ru

Кабмін затвердив фінплан аеропорту "Бориспіль" з прибутком 167 млн грн

Кабмін затвердив фінплан аеропорту "Бориспіль" з прибутком 167 млн грн Фото: аеропорт "Бориспіль"

У фінплані також закладено збільшення фонду зарплати на 15%

Кабінет міністрів України затвердив фінансовий план міжнародного аеропорту "Бориспіль" з очікуваним прибутком у 167 млн грн. Про це заявив керівник аеропорту Євген Дихне, передає офіційна сторінка "Борисполя" у Facebook.

"Незважаючи на високу кредитну навантаження, аеропорт прогнозує вийти на не менш ніж 167 млн грн чистого прибутку за результатами року, що гарантує її стабільну роботу. Всі підстави для цього є", - заявив Дихне.

За його словами, у фінансовому плані "Борисполя" на 2015 р. закладено збільшення фонду заробітної плати на 15%.

"Найважливіше на сьогодні для пасажирів - це вартість квитка. Велика частина витрат авіакомпаній (що, відповідно, впливає на вартість квитка) - витрати на авіапаливо. Згідно з підписаним фінпланом "Бориспіль" планує реконструкцію системи подачі авіапалива на перон, що зніме питання залежності авіакомпаній від монополії одного постачальника, в результаті чого ринок повинен відрегулювати вартість палива в бік зменшення. Сподіваємося, що це вплине на зниження вартості квитків", - підкреслив Дихне.

Керівник аеропорту також додав, що автомобілі Sky Taxi будуть передані нової поліції та транспортної інспекції.

Євгеній Дихне, керівник аеропорту «Бориспіль»:«Тільки що на засіданні Кабміну затвердили фінплан аеропорту «Бориспіль»...

Posted by Міжнародний аеропорт "Бориспіль" on 29 июля 2015 г.

Як повідомлялося на початку липня, аеропорт "Бориспіль" вперше за 3 роки закінчив півріччя з прибутком.