ua en ru

Кабмін затвердив грошове забезпечення кіберполіції у 30 тис. грн

Кабмін затвердив грошове забезпечення кіберполіції у 30 тис. грн Фото: Кабінет міністрів України

Документом встановлено, що розмір грошового забезпечення поліцейських, з урахуванням грошової винагороди, не може перевищувати 30 тис гривень на місяць

Кабінет міністрів України встановив максимальне грошове забезпечення кіберполіцейських в 30 тис. гривень. Про це йдеться в постанові уряду №832 від 13 жовтня.

Відзначається, що МВС має затвердити у тижневий строк порядок та умови здійснення виплати грошової винагороди.

Повідомляється, що міністру внутрішніх справ дозволяється здійснювати виплату грошової винагороди поліцейським, які займають посади в департаменті кіберполіції Національної поліції і протидіють кримінальним правопорушенням у сфері використання електронно-обчислювальних машин, систем та комп'ютерних мереж, а також запобігають і протидіють злочинам, пов'язаним з платіжними системами, інтернет-ресурсами, що містять протиправний контент, шляхом безпосереднього виконання технічних функцій в області обчислювальної техніки та програмування.

Крім того, грошові виплати не враховуються при обчисленні місячної грошової винагороди у всіх випадках його збереження згідно із законодавством і при обчисленні розміру грошового забезпечення для призначення пенсії і одноразової грошової допомоги при звільненні.

Нагадаємо, Аваков повідомив, що на конкурс в кіберполіції надійшло понад 3,3 тис заявок.