ua en ru

Кабмін у середу схвалить проект держбюджету-2016

Кабмін у середу схвалить проект держбюджету-2016 Фото: Арсеній Яценюк

Яценюк повідомив, що в середу Кабмін схвалить відповідні закони

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що в середу Кабмін схвалить проект держбюджету-2 016, і відправить українському парламенту. Про це Арсеній Яценюк повідомив сьогодні в "10 хвилинах з Прем'єр-міністром".

"Для того, щоб всі ці законопроекти були прийняті переважною більшістю членів українського парламенту, у вівторок під головуванням Президента України відбудеться засідання Національної ради реформ, на якому ми повинні прийти до взаємної згоди, як щодо Податкового кодексу, так і щодо проекту закону України про державний бюджеті. І вже в середу Уряд України, за нашою спільною домовленістю, схвалить відповідні закони і відправить до українського парламенту ", - йдеться в повідомленні.

Яценюк підкреслив, що реформи - це зменшення навантаження на виплати заробітної плати.

"Це прозора і чесна програма відшкодування податку на додану вартість. Це ліквідація податкової міліції та її демілітаризація і створення Служби фінансових розслідувань. Це введення електронних офісів платників податків. І це залишення спрощеної системи оподаткування для тих суб'єктів, які дійсно представляють малий і середній бізнес і середній клас в Україні ", - додав він.

Нагадаємо, раніше Яценюк заявив, що протягом 2015 доходи державного бюджету перевиконані більш ніж на 30%.