ua en ru

Кабмін перевірить міністра екології Шевченка на корупцію

Кабмін перевірить міністра екології Шевченка на корупцію Фото: Ігор Шевченко

Ціла низка відомств отримала відповідні доручення

Кабінет міністрів України прийняв рішення провести перевірку фактів про наявність корупційних правопорушень у діях міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка, повідомили у прес-службі уряду.

"Перевірка проводитиметься щодо його (Шевченка, - ред.) поїздки за межі території України чартерним рейсом з використанням приватного літака, а також на предмет відповідності таких дій міністра вимогам законодавства", - йдеться в повідомленні.

Відповідні доручення отримали Нацдержслужба, Мінінфраструктури, Мін'юст, Держприкордонслужба і Державіаслужба на виконання рішення Кабміну від 17 червня і у зв'язку зі зверненнями народних депутатів України.

Як заявляв сьогодні лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк може внести до Ради подання про звільнення голови Мінекології.

Нагадаємо, міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко збирається подати до суду на лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який звинуватив його в перебуванні за межами країни під час пожежі на нафтобазі під Києвом.

Зазначимо, що сам Шевченко розповів, що був у Ніцці до пожежі на нафтобазі під Києвом.