ua en ru

В Італії біля Мілана поїзд зійшов з рейок, є загиблі

В Італії біля Мілана поїзд зійшов з рейок, є загиблі Фото: аварія поїзда в Італії (twitter.com/m_mir76)

В результаті аварії поїзда загинули не менше двох осіб

Біля Мілана (Італія) пасажирський потяг зійшов з рейок, в результаті чого загинули не менше двох осіб і ще близько 10 постраждали, передає Reuters з посиланням на екстрені служби Італії.

За словами офіційного представника державної залізничної компанії Ferrovie dello Stato, інцидент стався в Пьольтелло приблизно в 40 км від Мілана. На даний момент відомо про двох загиблих і близько 10 поранених пасажирів потягу, який прямував з Кремони до Мілану. Інші подробиці події поки не повідомляються.

В результаті аварії на ділянці залізниці, яка з'єднує Мілан та Венецію, оголосили про затримки поїздів. На місце події в районі Пьольтелло прибули кілька машин швидкої допомоги.

В Італії біля Мілана поїзд зійшов з рейок, є загибліВ Італії біля Мілана поїзд зійшов з рейок, є загибліВ Італії біля Мілана поїзд зійшов з рейок, є загиблі

Фото: аварія поїзда в Італії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ПАР зіткнулися два пасажирських потяги, в результаті чого постраждали більше 200 осіб. За даними місцевих ЗМІ, пасажирський поїзд на станції врізався в склад, який стояв на платформі в очікуванні відправлення.