ua en ru

В ІО вчора зафіксували переміщення 29 транспортних одиниць бойовиків

В ІО вчора зафіксували переміщення 29 транспортних одиниць бойовиків Фото: Бойовики

В основному переміщалися конвої постачання

У групі "Інформаційний опір" за 4 травня зафіксували переміщення 29 транспортних одиниць бойовиків. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука в Facebook.

"Протягом 4-го травня зафіксовано переміщення 29 транспортних одиниць бойовиків (з них 6 одиниць - одиночне переміщення транспорту). В основному переміщалися конвої постачання. Північніше Лутугіне на відрізку дороги між Алчевськом і Олександрівкою помічено 7 одиниць техніки (в основному криті армійські вантажівки у супроводі 2 БТР-80 і 1 БТР-80А). Дві колони по 4-5 вантажівок і 3 одиниці зі спецобладнанням (у т. ч. командно-штабні машини, КШМ) пройшли через Снігове за напрямом н. п. Старобешево). У складі однієї з колон зафіксований УАЗ-469 зі знаком UA", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, в Луганську відзначається функціонування трьох великих баз військової техніки та озброєння бойовиків.

"Фіксується висока інтенсивність переміщення техніки між Луганськом і південними районами ЛНР. Також терористи досить активно використовують автотранспорт для перекидання предметів постачання і матеріально-технічних ресурсів з так званих перевалочних баз і станцій поблизу кордону (Краснодон, Іловайськ і т. д.) до глибинних районах окупованій території (Донецьк, Горлівку, Стаханов, Алчевськ, Луганськ)", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течении прошедших суток российско-террористические войска н...

Posted by Dmitry Tymchuk on 4 травня 2015 р.

Нагадаємо, за даними штабу антитерористичної операції, бойовики вчора ввечері 27 раз обстріляли позиції сил АТО.