ua en ru

iPhone 6S і iPhone 6S Plus на початку жовтня надійдуть у продаж більш ніж в 40 країнах світу

iPhone 6S і iPhone 6S Plus на початку жовтня надійдуть у продаж більш ніж в 40 країнах світу Фото: iPhone 6S

Інформації щодо офіційного старту продажів iPhone 6S і iPhone 6S Plus в Україні немає

Компанія Apple анонсувала на початок жовтня 2015 р. старт продажів iPhone 6s і iPhone 6s Plus більш ніж в 40 країнах світу, передає ZN.

Так, з 9 жовтня гаджети можна буде придбати в: Андоррі, Австрії, Бельгії, Боснії, Болгарії, Хорватії, Чехії, Данії, Естонії, Фінляндії, Греції, Гренландії, Угорщині, Ісландії, Ірландії, острові Мен, Італії, Латвії, Ліхтенштейні, Литві, Люксембурзі, на Мальдівах, Мексиці, Монако, Нідерландах, Норвегії, Польщі, Португалії, Росії, Румунії, Словаччини, Словенії, Іспанії, Швеції, Швейцарії і на Тайвані.

10 жовтня вони стануть доступні в Бахрейні, Йорданії, Кувейті, Катарі, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах.

В Індії, Малайзії та Туреччині нові iPhone з'являться 16 жовтня. До кінця цього року Apple планує запустити продажу в більш ніж 130 країнах по всьому світу. При цьому інформації стосовно офіційного старту продажів iPhone 6S і iPhone 6S Plus в Україні немає.

Нагадаємо, американська компанія Apple 9 вересня в Bill Graham Civic Center Auditorium (Сан-Франциско, США) представила нові фірмові смартфони iPhone 6S і iPhone 6s Plus.

В нових iPhone використовується новий сплав алюмінію серії 7000, який використовується в авіації. Це має підвищити їх міцність. Міцність покращилася і скла, яке отримало подвійну іонну обробку.

Крім того, новий чіп iPhone 6S на 70% швидше. Чіп Apple A9, більш ефективний, більш продуктивний, понад 90% приросту в трафіку.

Раніше також повідомлялася європейська ціна на iPhone 6S і iPhone 6S Plus. Так, iPhone 6s з об'ємом пам'яті 16 ГБ можна буде придбати за 699 євро, з об'ємом 64 ГБ - за 799 євро, а пристрій, пам'ять якого становить 128 ГБ, обійдеться в 899 євро. Для iPhone 6s Plus будуть представлені аналогічні модифікації. Так, ціна iPhone 6s Plus з об'ємом пам'яті 16 ГБ становитиме 799 євро, з пам'яттю на 64 ГБ - 899 євро, а пристрій з об'ємом пам'яті 128 ГБ - 999 євро. Таким чином, націнка на iPhone 6s Plus в порівнянні з його компактною моделлю iPhone 6s буде складати 100 євро.

У компанії очікують рекордних продажів своїх нових продуктів. Згідно з інформацією ЗМІ, Apple до кінця року планує випустити від 85 до 90 млн примірників нових iPhone 6s і iPhone 6s Plus.