ua en ru

"Інтертелеком" припинив роботу в Криму

"Інтертелеком" припинив роботу в Криму Фото: Інтертелеком припинив роботу в Криму

Оператор не міг впливати на обставини в регіоні

Український оператор телекомунікацій ТОВ "Інтертелеком" припинив роботу в окупованому Російською Федерацією Криму. Про це йдеться в повідомленні прес-служби оператора від 28 травня.

"Повідомляємо про те, що український оператор телекомунікацій ТОВ "Інтертелеком" 18 травня 2015 року в 0 годин 0 хвилин відключив сегмент телекомунікаційної мережі, що забезпечував надання послуг зв'язку на території Криму, від центру управління та комунікації перебуває в м. Одеса", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, оператор був змушений припинити свою діяльність з незалежних від нього обставин, які знаходяться поза сферою його контролю і впливу.

"З урахуванням ситуації, що унеможливлює здійснення діяльності у Криму для українського оператора телекомунікацій ТОВ "Інтертелеком" і здійснення економічно обґрунтованої діяльності на території Криму оператор змушений припинити подальше здійснення своєї діяльності в Криму", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, персонал підрозділів в Криму виведений зі штату ТОВ "Інтертелеком".

Нагадаємо, в лютому ПАТ "Укртелеком", який належить структурам українського бізнесмена Ріната Ахметова, повністю відключив зв'язок в Криму.