ua en ru

Інформація щодо замінування Харківської ОДА не підтвердилась

Інформація щодо замінування Харківської ОДА не підтвердилась Фото: Харківська ОДА

У ході перевірки з адміністративної будівлі евакуювали 350 громадян

Інформація щодо замінування Харківської обласної державної адміністрації не підтвердилась, жодних вибухових речовин правоохоронці не виявили. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Харківській області.

"Працівники міліції вживають заходи для встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, у ході перевірки з адміністративної будівлі евакуювали 350 громадян, оглянули 10800 м. кв. території.

"Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні о 11:50 до чергової частини Київського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у будівлі ХОДА нібито закладено вибухівку. На місце події для перевірки інформації виїжджала слідчо-оперативна група Київського райвідділу міліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки.