ua en ru

У Хмельницькій обл. затримали останнього з ув'язнених, які втекли влітку з-під варти

У Хмельницькій обл. затримали останнього з ув'язнених, які втекли влітку з-під варти Фото: у Хмельницькій області затримали ув'язненого, який втік

Організатор втечі переховувався від міліції 2,5 місяці

У Хмельницькій області затримали останнього з групи ув'язнених, які втекли з-під варти 25 липня 2015 р. під час етапування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УМВС України в Хмельницькій області.

"На Хмельниччині в результаті комплексу оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали Романа Гадзину - останнього з шести втікачів, які влітку вчинили напад на конвоїрів і втекли з поїзда під час етапування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 липня 2015 р. під час етапування з ізолятора тимчасового утримання у місті Кам'янці-Подільському в слідчий ізолятор у Хмельницькому за спецвагону поїзда втекли шестеро засуджених. Під час втечі вони поранили двох конвоїрів і заволоділи їх табельними пістолетами. П'ятьох ув'язнених затримали відразу. Однак шостого, який був організатором втечі, розшукували до цього часу. Повідомлялося, що через кілька днів він обстріляв блокпост співробітників міліції в Хмельницькій області.

Зловмисник переховувався на околиці одного з маленьких сіл Чемеровецького району, де його і затримали у ході розшукової операції.