ua en ru

В Харківській обл. чоловік розстріляв двох людей і взяв заручників

В Харківській обл. чоловік розстріляв двох людей і взяв заручників Фото: чоловік відкрив стрілянину, а пізніше захопив у заручники двох людей

Міліція веде переговори із злочинцем

В Люботині Харківської області сьогодні, 25 травня, місцевий житель чоловік відкрив стрілянину по людях, в результаті чого загинуло дві людини, а пізніше чоловік взяв двох заручників на АЗС у селі Коротич. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"За попередніми даними, в Люботині невідомий відкрив вогонь з карабіна, в результаті чого загинуло двоє людей. На даний момент вже встановлено, що зловмисником є 48-річний місцевий житель", - йдеться в повідомленні

Після цього, як повідомляє міліція, чоловік на власному автомобілі "ВАЗ-99" виїхав у село Коротич, де на автозаправці захопив двох заручників.

Зараз співробітники міліції ведуть переговори з чоловіком по звільненню заручників і приймають заходи по затриманню зловмисника.

Зазначимо, інформація про подію надійшла в міліцію в 14:00.

Пізніше прес-служба ГУМВС України в Харківській області розповсюдила інформацію про те, що в перестрілці, крім двох убитих, ще один чоловік був поранений. "За попередніми даними, в Люботині невідомий відкрив вогонь з карабіна, імовірно "Сагайдак", в результаті чого загинули дві людини і одна отримала поранення", - сказано в повідомленні прес-служби. При цьому про ступінь тяжкості поранень третього потерпілого не повідомляється.

А місцеве видання 057.ua через свої джерела з'ясувало, що чоловік чинив опір співробітникам виконавчої служби і правоохоронців, які їхали виселяти боржників.

В Харківській обл. чоловік розстріляв двох людей і взяв заручників

Фото: місце події біля с. Коротич

Нагадаємо, 20 травня в Одесі чоловік взяв у заручники двох працівниць аптеки, після чого погодився обміняти їх на полковника міліції.

Пізніше міліція знешкодила злочинця.