ua en ru

В Харківській обл. диверсанти підірвали цистерну з пальним для зони АТО

В Харківській обл. диверсанти підірвали цистерну з пальним для зони АТО Фото: у Харківській області диверсанти підірвали цистерну з пальним

В результаті вибуху ніхто не постраждав

На залізничній станції "Куп'янськ-Вузловий" в Харківській області вчора, 6 жовтня, диверсанти підірвали цистерну з пальним, приєднану до поїзда, який повинен був відправитися в зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

"Ввечері 6 жовтня 2015 року близько 21:00 невідомими особами була здійснена спроба підриву залізничної цистерни з пально-мастильними матеріалами. Зазначена цистерна була приєднана до потягу, який в найближчий час повинен був відправитися в Луганській області", - йдеться в повідомленні.

За попередніми висновками фахівців-вибухотехніків, для підриву цистерни зловмисники використовували диверсійну магнітну міну СПМ.

В результаті вибуху жертв і постраждалих немає. Цистерна була пошкоджена, проте витоку пального не сталося.

В Харківській обл. диверсанти підірвали цистерну з пальним для зони АТО

Фото: у Харківській області диверсанти підірвали цистерну з пальним

Слідчими харківського Управління СБУ за фактом вибуху на залізничній станції "Куп'янськ-Вузловий" проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 15 і ст. 113 (замах на диверсію) КК України. Слідство триває.

Нагадаємо, у військкоматі Білгород-Дністровського (Одеська область) у ніч з 6 на 7 жовтня прогримів вибух.