ua en ru

У Харкові знову напали на інкасаторів, обійшлося без загиблих

У Харкові знову напали на інкасаторів, обійшлося без загиблих Напад на інкасаторів

Зловмисники втекли з місця події на службовому автомобілі інкасаційної служби, прихопивши 50 тис. грн

У Харкові сьогодні вдень, 25 липня 2015 р., було скоєно черговий напад на інкасаторів, цього разу обійшлося без загиблих. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Харківській області.

"Сьогодні близько 12:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що по проспекту Тракторобудівників міста Харкова двоє невідомих вчинили напад на автомобіль, який проводив інкасацію торговельних точок однієї з продовольчих фірм. Під час нападу водій автомобілю отримав тілесні ушкодження у вигляді синців та саден", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в МВС, зловмисники втекли з місця події на службовому автомобілі інкасаційної служби.

За попередніми даними, нападники заволоділи грошовими коштами в розмірі 50 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Московського райвідділу міліції та експерти-криміналісти. Тепер правоохоронці встановлюють та опитують свідків події, проводяться всі необхідні розшукові та слідчі заходи, направлені на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 10 липня 2015 р. також у Харкові було скоєно розбійний напад на інкасаторів поштової служби, в результаті чого загинули троє людей. Тоді зловмисник втік з 2,3 млн грн і його так і не впіймали.