ua en ru

На губернатора Сумської області завели три кримінальні справи

На губернатора Сумської області завели три кримінальні справи Фото: Микола Клочко

Справи відкрито за фактом нецільового використання бюджетних коштів, перевищення та зловживання владою

На голову Сумської обласної державної адміністрації Миколу Клочка завели три кримінальні справи. Про це повідомляє народний депутат Віталій Купрій на своїй сторінці у Facebook.

"Проти очільника Сумської ОДА Клочка відкрито три кримінальних провадження. Ми з моїм помічником Олегом Шестаком вже тривалий час боремося із незаконними діями та свавіллям ставленика Порошенка Голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Клочка. Спільними зусиллями ми впевнено просуваємось на цьому шляху та вже маємо певні досягнення", - написав нардеп.

Проти очільника Сумської ОДА Клочка відкрито три кримінальних провадження!Ми з моїм помічником Олег Шестак вже тривали...

Posted by Виталий Куприй on 4 августа 2015 г.

Як повідомляється, за скаргою Олега Шестака слідчий суддя Зарічного районного суду міста Суми зобов'язав прокуратуру Сумської області внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення злочинів Миколою Клочком.

"Кримінальні провадження відкрито за фактом нецільового використання бюджетних коштів, перевищення та зловживання владою шляхом призначення на посаду трьох заступників Голови ОДА та керівника апарату Сумської ОДА Олега Сухоноса", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сумах стався вибух в офісі "Батьківщини".