ua en ru

Гройсман закликав міністрів прискорити подачу необхідних документів в Раду

Гройсман закликав міністрів прискорити подачу необхідних документів в Раду Фото: Володимир Гройсман

До Ради буде внесено ряд урядових рішень, пов'язаних з підвищенням соціальних виплат, реструктуризацією боргу та безвізовим режимом з ЄС

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закликав міністрів передати до Ради усі документи, необхідні для планування наступного пленарного тижня. Про це сьогодні під час розширеного засідання уряду заявив Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я переконаний у тому, що і парламент, і парламентарі якісно підійдуть до опрацювання тих рішень, які будуть прийняті і ухвалені урядом, і підтримають на наступному пленарному тижні ці зміни для того, щоб вже на початку жовтня - в кінці вересня розпочати виплати за новими оплатами, які будуть ухвалені відповідно до можливостей бюджету",- заявив Гройсман.

При цьому він також нагадав, що на наступному пленарному тижні до парламенту буде внесено ряд урядових рішень, пов'язаних з підвищенням соціальних виплат, реструктуризацією боргу та безвізовим режимом з ЄС.
"Тому я закликаю усіх міністрів у максимально стислі терміни передати усі належні документи, які ще не передані, у тому числі і за результатами сьогоднішнього засідання, до українського парламенту, щоб ми могли спланувати якісно наступний пленарний тиждень",- заявив спікер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виплати підвищених пенсій почнуться через кілька днів після рішення Ради.