ua en ru

Groupon запустив новий платіжний сервіс

Компанія Groupon запустила новий платіжний сервіс, повідомляє телеканал "Росія 24". Система під назвою Groupon Payments дасть можливість власникам компаній, включаючи ресторанні мережі та салони краси, приймати до оплати всі кредитні карти з меншою комісією.

Сервіс Groupon Payments вбудований в останнє оновлення додатка Groupon Merchants для iPhone і iPod Touch, а скористатися ним можуть бізнес-партнери Groupon в США. Причому в рамках спецпропозиції компаніям, партнерам Groupon, безкоштовно буде представлено пристрій для зчитування кредитних карт, який кріпиться на смартфон.

"Сервіс дозволить Groupon збільшити число продаваних купонів на знижки, залучити нових клієнтів і встановити довгострокові відносини з бізнес-партнерами", - заявив глава компанії Ендрю Мейсон.

За його словами, додаток дозволить власникам компаній не тільки перевіряти історію транзакцій, але отримувати щоденні звіти про продажі, що дозволить аналізувати динаміку виручки через онлайн-центр Groupon Payments.

При цьому вартість однієї транзакції з кредитної картки складе 0,15 дол. Більш того, Groupon Payments буде стягувати комісію в розмірі 1,8% від суми платежу з кредитних карт Visa, MasterCard і Discover, а з карток American Express - 3%.

Читайте також: Капіталізація Groupon скоротилася на 2 млрд дол. через помилки у фінансовій звітності компанії