ua en ru

На кордоні з Польщею та Румунією за добу конфісковано 2,5 тис. пачок сигарет

На кордоні з Польщею та Румунією за добу конфісковано 2,5 тис. пачок сигарет Фото: прес-служба Держприкордонслужби

Загальна сума знайдених у тайниках авто тютюнових виробів склала більше 75 тис. грн

Державна прикордонна служба і митниця за минулу добу вилучили близько 2,5 тис. пачок сигарет під час перевірок на пунктах пропуску у трьох західних областях України. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Як наголошується, громадянин Румунії і п'ятеро українців намагалися незаконно провезти тютюнові вироби в тайниках своїх автомобілів.

За даними ДПС, громадянина Румунії було затримано в пункті пропуску "Порубне" (Чернівецька обл.), а українців, які намагалися перемістити контрабандні цигарки до Польщі, - у пунктах пропуску "Ягодин" і "Устилуг" (Волинська обл.), а також "Краковець" (Львівська обл.).

"Працівникам пунктів пропуску при огляді їхніх автомобілів довелося знаходити куриво за заднім сидінням автомобіля, під обшивкою салонів, у передній частині кузова і в паливних баках. Причому за приховані в паливному баку 560 пачок сигарет румун позбувся свого автомобіля "Фольксваген"", - йдеться в повідомленні.

За даними ДПС, загальна сума конфіскату склала більше 75 тис. грн.

Нагадаємо, наприкінці серпня у пункті пропуску "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні прикордонники затримали партію контрабандних сигарет загальною кількістю понад 60 тис. пачок.

Кількома тижнями раніше в пункті пропуску "Тиса" 57 тис. пачок контрабандних сигарет було вилучено при спробі незаконного переміщення в Угорщину.