ua en ru

ГПУ розслідує бійку з можливою участю заступника прокурора Харківської обл

ГПУ розслідує бійку з можливою участю заступника прокурора Харківської обл Фото: заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе

Мова йде про заступника прокурора Харківської області Олега Кващуке

Генеральна прокуратура України (ГПУ) проводить перевірку причетності заступника прокурора Харківської області до інциденту в одному з нічних клубів, де сталася бійка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе.

"Широкого розголосу набуло відео, на якому зазначено, що учасник бійки є заступником прокурора Харківської області. Вчора я доповів генеральному прокурору про цей інцидент. Віктор Миколайович (Шокін - ред.) дав команду вивчити цей факт і об'єктивно розібратися. У разі підтвердження участі конкретної посадової особи прокуратури у зазначеному відео - будуть вжиті відповідні заходи. Ми вже неодноразово заявляли, що недоторканних в системі прокуратури немає", - написав заступник генпрокурора.

Широкую огласку получило видео, на котором указано, что участник драки является заместителем прокурора Харьковской облас...

Posted by Davit Sakvarelidze on 18 августа 2015 г.

Зазначимо, відеозапису випливає, що мова йде про заступника прокурора Харківської області Олега Кващуке. Згідно з інформацією на сайті облпрокуратури, Кващук працює в органах прокуратури з червня 2003 р., а зазначену посаду обіймає з вересня 2014 р.

Нагадаємо, напередодні Давид Сакварелідзе заявив про спроби зірвати конкурси по набору нових прокурорів.