ua en ru

ГПУ поки не має претензій до Лукаш і Табачника, - нардеп

ГПУ поки не має претензій до Лукаш і Табачника, - нардеп Фото: нардеп Єгор Соболєв

Соболєв має намір дізнатися у Генпрокуратурі про хід розслідування

Генеральна прокуратура поки не має претензій до колишніх міністра юстиції Олени Лукаш та міністру освіти і науки Дмитру Табачнику. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Самопомочі", голова комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв.

"Два тижні тому ми звернулися до Віктора Шокіну з питанням, чому досі не оголошені підозри про злочини Сергію Клюєву, Дмитру Табачнику та Олені Лукаш... Після цього листа, який ми, на прохання Центру Протидії Корупції, підписали разом з Ганною Гопко, Генпрокуратура подала до Ради звернення про арешт Клюєва. Але, як видно з отриманої відповіді, у Табачника та Лукаш досі жодних проблем з українським законом немає", - написав Соболєв.

Він зазначив, що має намір зустрітися зі слідчими ГПУ, щоб дізнатися подробиці розслідувань щодо вищевказаних екс-чиновників.

Тривога для усієї прогресивної громадськості! Ви пам’ятаєте, що два тижні тому ми звернулися до Віктора Шокіна із запи...

Posted by Єгор Соболєв on 27 Май 2015 г.

Нагадаємо, за даними Соболєва, ЄС 6 червня може зняти санкції з Лукаш і Табачника, а також українського бізнесмена Андрія Клюєва.