ua en ru

Депутат Мельничук підозрюється у викраденні голови "Укрспирту", - ГПУ

Депутат Мельничук підозрюється у викраденні голови "Укрспирту", - ГПУ Нардеп Сергій Мельничук

Генеральна прокуратура України порушила справу проти народного депутата України, колишнього командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука з приводу організації ним викрадення екс-глави "Укрспирту" Михайла Лабутіна. Відповідний документ опублікував у своєму Facebook народний депутат від БПП Мустафа Найєм.

"Ви ще пам'ятаєте перебіжчика Сергія Мельничука - колишнього командира "Айдара", який на початку цього місяця перейшов з фракції РПЛ в групу Ігоря Єрємєєва. У день, коли це сталося, я написав, що відносно пана Мельничука вже давно порушено кримінальну справу і готується подання про зняття депутатської недоторканності. Не повірили. Сьогодні отримав офіційну відповідь з ГПУ. Комбат Сергій Мельничук підозрюється у залученні бійців "Айдара" до викрадення ДП "Укрспирт" Михайла ради лабутіна. Вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності та знятті депутатської недоторканності", - написав Найєм.

Вы еще помните перебежчика Сергея Мельничука - бывшего командира "Айдара", который вначале этого месяца перешел из фракц...

Posted by Mustafa Nayyem on 30 Март 2015 г.

Нагадаємо, в грудні 2014 р. в Києві невідомі викрали з лікарні екс-главу "Укрспирту" Лабутіна. Пізніше повідомлялося, що його вивезли з лікарні бійці батальйону "Айдар".