ua en ru

ГПУ надіслала правоохоронцям Італії рішення суду стосовно майна Азарова

ГПУ надіслала правоохоронцям Італії рішення суду стосовно майна Азарова Фото: Олексій Азаров

В Італії арештовано майно Олексія Азарова

Генеральна прокуратура України (ГПУ) надіслала правоохоронцям Італії рішення суду стосовно майна Олексія Азарова. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Судом задоволено клопотання прокуратури щодо накладення арешту на майно підприємства в Італії, яке належить Олексію Азарову", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у провадженні Головного слідчого управління ГПУ перебувають матеріали досудового розслідування за підозрою О. Азарова у незаконному збагаченні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України. Під час перевірки інформації, яка надійшла від компетентних органів Італійської Республіки, встановлено майно належне підконтрольному О. Азарову підприємству.

"Прокурор у кримінальному провадженні звернувся до слідчого судді Печерського районного суду із клопотанням щодо накладення арешту на майно вказаного підприємства, фактичним власником якого є О. Азаров, а саме: на видаткову частину належного йому рахунку та залишків по рахунку у банку; будинки, розташовані на території Італійської Республіки у м. Ольбія (Сардинія)", - повідомляють у прес-службі.

Як повідомляється, ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 28.07.2015 клопотання задоволено. На даний час ухвалу направлено для виконання компетентним органам Італійської Республіки в рамках міжнародної правової допомоги при проведенні процесуальних дій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував нерухомість сина Азарова в Італії.