ua en ru

ДПС виявила в Луганській обл. трубопровід для незаконного перекачування ПММ

ДПС виявила в Луганській обл. трубопровід для незаконного перекачування ПММ Фото (ГПС): виявлений трубопровід

Трубопровід довгий час не використовувався

Державна прикордонна служба (ДПС) виявила в районі н. п. Пантюхине Луганської обл. трубопровід, призначений для незаконного перекачування через кордон пально-мастильних матеріалів. Про це повідомляє прес-служба ДПС.

"Сьогодні в районі населеного пункту Пантюхине прикордонники Луганського загону за допомогою георадара, у рамках проведення заходів з протидії незаконному переміщенню через державний кордон пально-мастильних матеріалів, виявили черговий трубопровід, який зловмисники планували використовувати в протиправної діяльності через державний кордон України", - йдеться в повідомленні.

В ході подальшої перевірки ДПС встановила, що трубопровід довгий час не використовувався і веде до місця накопичення пально-мастильних матеріалів, яке порушники замаскували під сарай в одному з населених пунктів. Зараз за даним фактом триває розслідування.

У відомстві також зазначили, що лише протягом минулого тижня прикордонники у взаємодії з іншими органами влади в чотирьох випадках виявили і демонтували трубопроводи, які призначені для переправлення пального незаконним шляхом через державний кордон.

Нагадаємо, в липні ДПС також виявила трубопровід в Луганській області для незаконного перекачування ПММ.