ua en ru

Держслужба зайнятості підписала меморандум про співпрацю з 4 компаніями для підготовки IT-фахівців

Держслужба зайнятості підписала меморандум про співпрацю з 4 компаніями для підготовки IT-фахівців Фото: Ярослав Кашуба

Меморандум був підписаний з Brain Academy, Дивувати Commerce, Infotek, NIX Solutions, PocketBook

Державна служба зайнятості підписала меморандум про співпрацю з Brain Academy та IT-компаніями Дивувати Commerce, Infotek, NIX Solutions, PocketBook для підготовки IT-фахівців. Про це в ході брифінгу заявив глава відомства Ярослав Кашуба, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні у нас подія, до якої ми йшли останній місяць. Меморандум сьогодні - це рамкова угода, яка допоможе Держслужбі зайнятості, роботодавцям і навчальному закладу або навчальній програмі бути разом в тому, щоб дати шанс людині, який сьогодні безробітний або хоче отримати нову професію, нову кваліфікацію. Після підписання Меморандуму ми будемо готові до підписання спеціалізованих угод вже під конкретику ринку праці", - заявив Кашуба.

За його словами, Служба зайнятості буде надавати майданчики по всій Україні, залежно від попиту, для проведення відповідних навчань.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству соціальної політики, Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству освіти і науки та Державної службі зайнятості напрацювати державного замовлення для освіти.