ua en ru

Держприкордонслужба затримала двох військових РФ в Луганській області

Держприкордонслужба затримала двох військових РФ в Луганській області Фото: Олег Слободян

В Україні знову "заблукали" російські військовослужбовці

Вчора, 26 листопада 2015 року українські прикордонники затримали двох військовослужбовців Російської Федерації за незаконний перетин кордону. Про це у Facebook повідомив помічник глави Державної прикордонної служби України, прес-секретар Олег Слободян.

"Вчора прикордонники Луганського загону в районі пункту пропуску "Мілове" затримали за незаконний перетин державного кордону двох громадян Російської Федерації, одягнених у військову форму з розпізнавальними знаками внутрішніх військ РФ. Як виявилося, це були військовослужбовці однієї з частин внутрішніх військ МВС РФ, які слідували до Армавіра (РФ), за їх словами "з метою здачі іспитів на право носити берет темно-зеленого кольору", - повідомив Слободян.

За словами затриманих, в Україну вони потрапили випадково. Держприкордонслужба вживає заходів для встановлення обставин правопорушення.

Учора прикордонники Луганського загону в районі пункту пропуска «Мілове» затримали за незаконний перетин державного корд...

Posted by Oleh Slobodyan on 26 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 12 вересня прикордонники затримали двох громадян РФ, один з яких був військовослужбовцем. Згодом суд заарештував російського військового на 15 діб за перетин кордону з Україною.