ua en ru

Держкіно констатує дефіцит контенту телеканалів через заборону російський серіалів

Держкіно констатує дефіцит контенту телеканалів через заборону російський серіалів Фото: Держкіно констатує дефіцит контенту телеканалів через заборону російський серіалів

Завдяки цьому з'явилася необхідність в серіалах вітчизняного виробництва

Державне агентство України з питань кіно констатує дефіцит контенту телеканалів через заборону російський серіалів. Про це сьогодні в ході онлайн-конференції повідомив голова Державного агентства з питань кіно Філліп Іллєнко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз є потреба на ринку вітчизняних серіалів. Тому що через заборони, які відбулися, які були ініційовані в першу чергу нами... Зараз виник дефіцит контенту телеканалів і багато хто почав власне виробництво, але зараз недостатнє економічне підгрунтя, тому що ринок рекламний дуже малий, а потреба дуже велика і відсутній так званий архів, потрібно створювати багато нового контенту, потрібно дочекатися його створення і нічого зараз показувати", - сказав Іллєнко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне агентство України з питань кіно розширило список заборонених російських фільмів. Зокрема, до переліку заборонених додали фільм "Червоний лотос" і три серіалу: "Каменська 1", "Загін", "Спецкор відділу розслідувань".