ua en ru

Держгеонадра виставить на аукціон 3 нафтогазові площі

Держгеонадра виставить на аукціон 3 нафтогазові площі Фото: Держгеонадра

Аукціон відбудеться 16 грудня

Державна служба геології та надр (Держгеонадра) виставить на аукціон 16 грудня 2015 р. три нафтогазові площі. Про це йдеться в повідомленні в газеті "Урядовий кур'єр".

Зокрема, на аукціон виставлено Загоривская (Волинська область), Західно-Гутская (Харківська область) і Быбливская (Львівська область).

Також до продажу будуть запропоновані спеціальні дозволи на Південний ділянку Балахивского родовища графітових руд (Кіровоградська область), ділянка Слобидской піщано-гравійної суміші (Львівська область), ділянка "Лотатники №2" (джерела №11-18) підземних мінеральних вод (Львівська область) і Браиливский ділянку підземних питних вод (Вінницька область).

Повідомляється, що заявки на участь в аукціоні можна подати до 27 листопада. Аукціон відбудеться 16 грудня в 11:00. Переможець повинен протягом 30 днів після проведення аукціону сплатити рахунки за куплене дозвіл.

Нагадаємо, Державна служба геології та надр України може звернутися в правоохоронні органи з проханням перевірити законність заявок ТОВ "Ангро Інвест" на користування надрами.