ua en ru

Міськрада не підтримала відставку мера Дніпродзержинська, - нардеп

Міськрада не підтримала відставку мера Дніпродзержинська, - нардеп Станіслав Сафронов

Міська рада Дніпродзержинська сьогодні, 27 березня, під час пленарного засідання не підтримала відставку мера Станіслава Сафронова. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко", заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій.
"Депутати не підтримали вимогу з недовірою до мера. Не вистачило 4 голосів", - написав він.

Крім цього, нардеп повідомив, що після проведення слідчих дій по кількох кримінальних справах стосовно мера Сафронова, відбувся ряд обшуків у приміщеннях, де політик може зберігати інформацію про злочини.

Також під час пленарного засідання міської ради обшук відбувся і в робочому кабінеті мера, з якого вилучені певні документи.

"Щоб уникнути відповідальності і не потрапити на допит до слідчих, Сафронов імітував інфаркт і перебуває зараз у лікарні. Цікаво, що офіційно ще вчора він встиг сам собі оформити відпустку", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше прокуратура Дніпропетровської області відкрила кримінальне провадження проти мера Дніпродзержинська Станіслава Сафронова.