ua en ru

У Голосіївському районі Києва активісти зламали паркан навколо забудови і перекрили дорогу, - МВС

У Голосіївському районі Києва активісти зламали паркан навколо забудови і перекрили дорогу, - МВС Фото: активісти принесли шини до будівлі райдержадміністрації

Активісти принесли шини до будівлі райдержадміністрації

У Голосіївському районі Києва сьогодні ввечері, 7 серпня, люди зламали паркан навколо спірної забудови і перекрили дорогу недалеко від станції метро "Деміївська". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Києві.

"Акція протесту біля спірного будівництва в Голосіївському районі столиці, яка вчора завершилася бійкою і стріляниною, сьогодні до вечора знову почалася. До місця прибули незадоволені місцеві жителі. До них приєдналися також агресивно налаштовані громадяни, серед яких є і неповнолітні. Люди принесли з собою шини, які розмістили біля будівлі райдержадміністрації. Потім молодики знесли з місця частину паркану, який загороджував підхід до будмайданчику, і поклали його поверх шин", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що близько 20:10 активісти перекрили рух транспорту на другорядній дорозі неподалік від Будинку Творчості біля станції метро "Деміївська". Пропускають лише карети швидкої допомоги і громадський транспорт.

Нагадаємо, міліція за фактом бійки на будівництві в Голосіївському районі Києва, внаслідок якої постраждали два міліціонери, відкрила дві кримінальні провадження.