ua en ru

Глава Слідкому РФ назвав справу Нємцова розкритою

Глава Слідкому РФ назвав справу Нємцова розкритою Фото: Борис Нємцов

Борис Нємцов був застрелений в центрі Москви ввечері 27 лютого 2015 року

Голова Слідчого комітету Російської Федерації Олександр Бастрикін назвав вбивство російського опозиційного політика Бориса Нємцова розкритим. Про це він сказав в інтерв'ю, яке буде опубліковано в четвер в "Російській газеті", повідомляє РБК.

"У 2015 році розкрито вбивство Бориса Нємцова; вбивство директора заводу "Кока-Кола" Дмитра Сошнева; вбивства бандою (ДТА) власників автотранспорту; викрита банда Інеси Тарвердиевой, що діяла на території Ростовської області і Ставропольського краю і причетна до вбивства співробітника поліції Дмитра Чудакова, його дружини і двох малолітніх дітей на федеральній трасі "Дон", - сказав Бастрикін.

Зазначимо, Борис Нємцов був застрелений в центрі Москви ввечері 27 лютого 2015 року.

У справі про вбивство були заарештовані Заур Дадаєв, якого слідство вважає безпосереднім виконавцем злочину, а також Хамзат Баха, Анзор і Шадід Губашеви і Тамерлан Эскерханов, звинувачені у причетності до скоєння злочину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що свідчення проти передбачуваного організатора вбивства політика Бориса Нємцова, офіцера батальйону "Північ" Руслана Мухудинова були надані головним фігурантом справи Зауром Дадаевим і Анзором Губашевим під відеозапис.