ua en ru

Глава Мінекології Шевченко пішов із засідання Кабміну щодо його відставки, - нардеп

Глава Мінекології Шевченко пішов із засідання Кабміну щодо його відставки, - нардеп Фото: Ігор Шевченко

Міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко покинув засідання Кабінету міністрів, на якому розглядалося питання про його звільнення. Про це повідомив нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що, на засіданні Кабінету міністрів, в якому я взяв участь, після заслуховування матеріалів службового розслідування щодо ситуації з польотом міністра Шевченка на чартерному літаку, що мають відношення до народного депутата Олександра Онищенка, Арсеній Яценюк запропонував Ігорю Шевченку подати у відставку за власним бажанням. Той категорично відмовився", - повідомив Геращенко.

За його словами, після цього Яценюк заявив, що в такому разі він змушений звернутися до Верховної Ради з поданням про відставку Шевченка з посади.

"Члени Кабінету міністрів підтримали пропозицію Арсенія Яценюка, після чого прем'єр запропонував Ігорю Шевченку залишити засідання уряду. Той зібрав речі і покинув засідання уряду", - додав нардеп.

Только что на заседании Кабинета Министров, в котором я принял участие, после заслушивание материалов служебного расслед...

Posted by Антон Геращенко on 24 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше Ігор Шевченко попросив ГПУ перевірити звинувачення проти нього.