ua en ru

Цукерберг віддасть 99% акцій Facebook на благодійність

Цукерберг віддасть 99% акцій Facebook на благодійність Фото: Марк Цукерберг

Також Цукерберг повідомив про народження дочки

У співзасновник і глави соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга і його дружини Прісцилли Чан народилася дівчинка. Про це повідомляє Цукерберг на своїй сторінці в Facebook

"Прісцилла і я щасливі появи нашої дочки Макс цьому світі", - повідомив Цукерберг.

Марк Цукерберг і Прісцилла Чан написали лист дочки. У ньому подружжя описують світ, в якому, як вони сподіваються, зросте їхня дочка.


"Це світ, де наше покоління зможе розвивати людські можливості і сприяти рівності - звільненням від хвороб, індивідуалізацією навчання, використанням екологічно чистої енергії, об'єднанням людей, побудовою сильних громад, скорочення бідності, забезпеченням рівності прав і поширенням взаєморозуміння між народами", - говориться в повідомленні.

Цукерберг розповів, що він і його дружина внесуть свій невеликий внесок, щоб допомогти створити цей світ для всіх дітей. "Ми віддамо 99% наших акцій Facebook - в нині це приблизно 45 млрд долл - на протягом нашого життя, щоб приєднати багатьох інших покращення цього світу для наступного покоління", - написав Марк Цукерберг.

Priscilla and I are so happy welcome to our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about...

Posted by Mark Zuckerberg on 1 грудня 2015 р.

Нагадаємо, Цукерберг піде в декрет як багатющою молодий бізнесмен США за версією Forbes.