ua en ru

Голова Донецької ОДА пропонує облаштувати центри логістики біля пунктів пропуску в АТО

Голова Донецької ОДА пропонує облаштувати центри логістики біля пунктів пропуску в АТО Фото: Павло Жебрівський

Облаштування логістичних центрів дасть змогу розвантажити пункти пропуску

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пропонує облаштувати центри логістики біля пунктів пропуску в зону проведення антитерористичної операції (АТО). Про це він розповів в інтерв'ю "Урядовому кур'єру".

"Пропоную розташувати поблизу КПВВ логістичні центри. Не секрет, що великі черги у пунктах пропуску створюються через елементарне бажання людей закупити товари на українській території, які дешевші у 2-3 рази. Облаштування логістичних центрів дасть змогу розв'язати відразу дві проблеми: розвантажити пункти пропуску і допомогти нашим співвітчизникам з окупованих територій, для яких виявилися зависокими ціни самопроголошеної "республіки"", - зазначив Жебрівський.

Також Жебрівський розповів, що в Антитерористичному центрі (АТЦ) схвально ставляться до пропозицій, які подаються стосовно вдосконалення і поліпшення нинішньої пропускної системи на лінії розмежування.

"Наші поради враховують. Із чимось, щоправда в АТЦ не погоджуються, але до багатьох пропозицій ставляться схвально, оскільки прагнемо допомогти законослухняним громадянам України швидше і комфортніше перетинати лінію розмежування", - повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Жебрівський поскаржився на відсутність конкретних планів дій на місцях.