ua en ru

Голова Дніпропетровської ОДА підтвердив призначення своїм радником екс-регіонала Нестеренко

Голова Дніпропетровської ОДА підтвердив призначення своїм радником екс-регіонала Нестеренко Вадим Нестеренко. Фото: tourdnepr.com

Першим питанням до голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченко був саме про Нестеренко

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко підтвердив призначення своїм радником екс-регіонала, нардепа Вадима Нестеренка. Про це він повідомив під час прес-конференції голови ДнепрОГА.

"Я вважаю, що якщо Президент визнав за можливе прийняти його в свою фракцію у ВР. Тому я вважаю можливим зробити його своїм радником. Я не розглядаю в цьому ракурсі політичної приналежності як вирішальний чинник", - заявив він.

Також Резніченко повідомив, що з Нестеренко, який володіє холдингом, який володіє 50% ринку хлібопродукції в регіоні, були досягнуті домовленості про збереження цін на так званий соціальний хліб. "Нам важливо утримувати ціни на хліб. Мені потрібні якісні консультації по сільському господарству", - зазначив він.

Один з журналістів нагадав Резніченко, що пан Нестеренко був помічений у підкупі виборців на минулих парламентських виборах, а також використання коштів обласного бюджету на розвиток своїх сільгосппідприємств. На що губернатор відповів, що без суду і слідства не може давати оцінку минулим дій Нестеренко.

Далі Резніченко озвучив зміни, які відбулися в керівництві Дніпропетровської ОДА. Він зазначив, що відати напрямком ЖКГ буде пан Русаков, а керівником апарату ОДА стане пані Тимчук. Їх кандидатури надані на розгляд до АП та Кабміну. Першим заступником буде Святослав Олійник, ще одним заступником - Кужман.