ua en ru

ДФС оголосила конкурс на посаду керівника одеської митниці, - Саакашвілі

ДФС оголосила конкурс на посаду керівника одеської митниці, - Саакашвілі Фото: Михайло Саакашвілі

Він також закликав припинити корупцію в ДФС

Державна фіскальна служба (ДФС) України оголосила конкурс на посаду керівника одеської митниці. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі в Facebook.

"Після позавчорашнього засідання Кабміну, керівництво ДФС нарешті, після 3х місячного пручання, оголосило конкурс на посаду керівника одеської митниці. Це дуже запізнілий, але все ж крок в правильну сторону", - повідомив Саакашвілі.

Він також закликав припинити корупцію в ДФС.

"Одночасно, замість того щоб розібратися із закидами висунутими керівником української митниці Лікарчуком, має намір його звільнити, а за моїми даними, керівник ДФС розпорядився з'ясувати те, звідки потрапили до нас дані про злочинну діяльність і саботажі в ДФС. Я закликаю патріотів всередині ДФС і далі передавати нам інформацію, щоб ми разом змогли поміняти цю порочну систему і домоглися припинення приниження громадян, перенаправити потоки з кишеней політиків у бюджет, тобто на пенсії, охорону здоров'я, дороги", - додав Саакашвілі.

Після позавчорашнього засідання Кабміну, керівництво ДФС нарешті, після 3х місячного пручання, оголосило конкурс на поса...

Posted by Mikheil Saakashvili on 27 августа 2015 г.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі написав заяву в ГПУ, МВС та СБУ про злочини керівництва ДФС.