ua en ru

ГФС має намір оштрафувати "Укрнафту" за несвоєчасну сплату податкового боргу

ГФС має намір оштрафувати "Укрнафту" за несвоєчасну сплату податкового боргу Фото: "Укрнафта"

Сума штрафу - мінімум 20% від суми заборгованості

Державна фіскальна служба (ГФС) має намір оштрафувати ПАТ "Укрнафта" на 20% від податкового боргу за його несвоєчасну сплату. Про це у Facebook повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник.

"Вчора, на нараді з питань податкового боргу Укрнафти, в Кабміні, представник ГФС зазначив, що крім самого податкового боргу близько 10 млрд гривень, в день погашення боргу фіскальною службою, будуть застосовані штрафні санкції мінімум 20% від суми заборгованості. Тобто, несвоєчасна сплата податків посадовими особами "Укрнафти" за наявності отриманих від продажу на аукціонах нафти і зрідженого газу коштів, призведе до заподіяння убытковкКомпании у вигляді штрафних санкцій близько 2 млрд гривень, а паралельно і на шкоду державному акціонеру на його долю", - повідомив Пасішник.

Вчора, на нараді з питань податкового боргу Укрнафти, в Кабміні, представник ДФС зазначив, що окрім самого податкового б...

Опубликовано Андреем Пасишником 26 января 2016 г.

Нагадаємо, голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс пропонує створити спільний узгоджений арбітраж для об'єктивної оцінки вимог компанії і позиції НАК "Нафтогаз України" у вирішенні питання податкового боргу компанії.