ua en ru

Геращенко прокоментував порушення справи СК РФ

Геращенко прокоментував порушення справи СК РФ Фото: Антон Геращенко

Це вже друга справа, розпочата Слідчим Комітетом Росії проти Геращенко

Депутат Верховної Ради України, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко прокоментував порушену проти нього Слідчим комітетом Російської Федерації (СК РФ) справу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Слідчий комітет Російської Федерації заявив про те, що порушив на мене кримінальну справу за нібито заклики до тероризму. Свідки секти Володимира Путіна як завжди брешуть. Я закликав і закликаю фіксувати злочину терориста Путіна і його підручних, як проти українського, так і проти сирійського та інших народів, на крові яких Путін безуспішно намагається побудувати будівлю нової імперії зла", - написав він.

На думку Геращенко, Путін в Сирії насправді не бореться з терористичною організацією ІДІЛ. Він знищує сили помірної сирійської опозиції, яка бореться з диктаторським режимом Асада і підтримуваної у своїй боротьбі США та ЄС.

"Путін сам потай, в душі, підтримує ІДІЛ, основу якої складають навчені в колишньому СРСР і Росії офіцери іракської і сирійської армій. Путіну вигідно, щоб ІДІЛ була страшилою для Заходу, в той час як він, знищуючи реальну сирійську опозицію, допомагає зберігати людиноненависницький режим Асада, споріднений з його путінським режимом по духу", - написав Геращенко.

Також нардеп зазначив, що це вже друга справа розпочата Слідчим Комітетом Росії проти нього.

"Першу вони почали розслідувати більше року тому, за фактом моєї участі у формуванні добровольчих батальйонів міліції та Нацгвардії, багато в чому завдяки яким нам вдалося відстояти Україну від повного розпаду і хаосу. Всі ці погрози на мою адресу Слідчого Комітету, Кадирова і інших маріонеток Путіна - мені смішні. Майбутнього у Путіна і путінської Росії немає!", - вважає він.

Також Геращенко переконаний, що росіяни рано чи позно "знесуть до всіх чортів путінський режим".

"Російський народ, рано чи пізно виправить цю свою історичну помилку і знесе до всіх чортів путінський режим, так само як до нього пали режими Каддафі, Мубарака, Януковича та інших тиранів", - написав він.

Следственный комитет Российской Федерации заявил о том, что возбудил на меня уголовное дело за якобы призывы к терроризм...

Posted by Антон Геращенко on 7 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Слідком РФ завів справу на Антона Геращенко.