ua en ru

Геращенко звернеться до ВККСУ для притягнення до відповідальності судді, виправдав Ландіка

Геращенко звернеться до ВККСУ для притягнення до відповідальності судді, виправдав Ландіка Фото: Антон Геращенко

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко доручив підготувати подання у Вищу кваліфікаційну комісію суддів україни (ВККСУ) про початок процедури притягнення до відповідальності судді, який виніс виправдувальний вирок колишньому депутату Луганської міської ради Роману Ландику. Про це Геращенко написала у своєму Facebook.

"Сьогодні Сватівський районний суд Луганської області в особі судді Юрченко С. О. прийняв рішення про те, що Ландік-молодший не бив дівчину, а вона, мовляв, сама себе побила. Сумний досвід суддів Кірєєва, Вовка, Царевич, Кицюка нічому не навчив цього суддю!" - написала Геращенко.

"Підняв відео, де Ландік бив Корушнову і здійснював хуліганські дії, і яке в 2011 році потрясло Україну, і доручив помічникам готувати подання у Вищу кваліфікаційну комісію суддів про початок процедури притягнення судді, який виніс таке абсурдне рішення, до відповідальності за завідомо неправосудне рішення", - повідомив радник глави МВС.

Сегодня Сватовский районный суд Луганской области в лице судьи Юрченко С. О. принял решение о том что Ландик-младший не...

Posted by Антон Геращенко on 20 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, Сватівський районний суд виправдав колишнього депутата Луганської міської ради Романа Ландіка у справі про побиття фотомоделі Марії Коршунової. У постанові зазначається, що Коршунова, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сама почала конфлікт.