ua en ru

Генштаб ініціює впровадження короткострокових контрактів з військовими

Генштаб ініціює впровадження короткострокових контрактів з військовими Фото: Віктор Муженко

Термін контракту - від 6 місяців

Генеральний штаб Збройних сил України (ЗСУ) ініціює впровадження короткострокових контрактів з військовослужбовцями, які призвані за мобілізацією з подальшою можливістю їх пролонгації. Про це у Facebook повідомив начальник Генштабу Віктор Муженко.

"З метою забезпечення потреб Збройних Сил України Генеральний штаб ініціює впровадження короткострокових (термін від 6 місяців) контрактів з військовослужбовцями, які призвані за мобілізацією з можливою їх пролонгацією", - йдеться у повідомленні.

З метою забезпечення потреб Збройних Сил України Генеральний штаб ініціює впровадження короткострокових (термін від 6 мі...

Posted by Віктор Муженко on 8 августа 2015 г.

Як зазначає Муженко, це дозволить усім охочим оцінити переваги проходження військової служби за контрактом та забезпечить чіткі часові рамки дії угоди між ЗСУ та військовослужбовцем.

"Після завершення короткострокового контракту, він автоматично буде продовжуватись якщо у сторін, які уклали угоду немає заперечень", - наголошує Муженко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти звернулися до Порошенка з проханням підтримати реабілітаційний проект військових.