ua en ru

Сакварелідзе став прокурором Одеської області

Сакварелідзе став прокурором Одеської області Фото: заступник генпрокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе

Сакварелідзе поєднає посади заступника генпрокурора і прокурора області

Генеральна прокуратура України призначила заступника генпрокурора Давида Скварелидзе прокурором Одеської області, передає кореспондент РБК-Україна.

Представив Сакварелідзе голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі на брифінгу в Одесі глава ГПУ Віктор Шокін.

Сакварелідзе буде курирувати роботу відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях стосовно працівників прокуратури Генеральної прокуратури України.

"Реформ не потрібно боятися, їх треба пережити, щоб вийти на новий рівень. Довіра суспільства залежить від нас: від розслідуваних кримінальних проваджень, від завершених справ, від повернення украденого в державний бюджет", - зазначив Сакварелідзе.

Сакварелідзе став прокурором Одеської області

Фото: Давид Сакварелідзе і Віктор Шокін

Раніше ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела, що Сакварелідзе може поєднати посади заступника генпрокурора і прокурора області.

А на 12-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES 2015) Сакварелідзе зазначив, що всоре отримає додаткові обов'язки

Нагадаємо, Сакварелідзе за підвищення зарплат прокурорам до 25 тис. гривень.