ua en ru

ДАІ затримала втікача з виправної колонії в Рівненській обл.

ДАІ затримала втікача з виправної колонії в Рівненській обл. Фото: ДАІ

За втечу засудженому можуть збільшити термін ув'язнення

Працівники Державтоінспекції Рівненської області затримали 17-річного втікача з Дубенської виправної колонії. Про це повідомляє пресс-служба ДАІ.

"У суботу, 17 жовтня, близько восьмої години ранку, під час нагляду за безпекою дорожнього руху поблизу села Бугаївка, що в Радивилівському районі, інспектори ДПС ДАІ помітили молодика, який пішки йшов узбіччям дороги. Юнак рухався в напрямку Львова та за зовнішнім виглядом підпадав під орієнтування на затримання засудженого, що втік з виправної колонії під час вирубки лісу", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці затримали засудженого та доставили на стаціонарний пост № 1 в селі Опарипси Радивилівського району для встановлення особи. Під час затримання хлопець опору не чинив. Згодом правоохоронці встановили, що саме він втік із Дубенської виправної колонії. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка доставила засудженого у Радивилівський райвідділ міліції.

"У Дубенську виправну колонію хлопець потрапив торік за незаконне заволодіння транспортними засобами. Отримав один рік і сім місяців позбавлення волі. За втечу термін ув'язнення йому можуть збільшити від трьох до п'яти років", - інформує ДАІ.

Нагадаємо, з Березанської виправної колонії в Київській області 13 жовтня втік ув'язнений Андрій Костюченко.