ua en ru

Росіянин на велосипеді прямував до України з військовим квитком, монокуляром і GPS-навігатором

Прикордонники Чернігівського загону спільно зі співробітниками СБУ та митниці 21 липня запобігли потраплянню в Україну ще одного росіянина, який надав свідомо неправдиві відомості.

Прикордонники Чернігівського загону спільно зі співробітниками СБУ та митниці 21 липня запобігли потраплянню в Україну ще одного росіянина, який надав свідомо неправдиві відомості. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

До пункту пропуску "Нові Яриловичі" 23-річний громадянин Росії прибув на велосипеді. В ході проведення бесіди він заявив, що слідує до своєї тітки до міста Чернігова. Проте надалі "турист" не зміг підтвердити інформацію про заплановане перебування на території України.

"Крім того, під час спільного огляду його валізи було виявлено військовий квиток, GPS-навігатор, військовий монокуляр, ніж і цифровий фотоапарат", - йдеться в повідомленні.

Росіянин на велосипеді прямував до України з військовим квитком, монокуляром і GPS-навігатором

(Фото: прес-служба ДПС)

У ДПС зазначили, що, враховуючи можливу участь громадянина РФ у заходах з дестабілізації обстановки на території України, було прийнято рішення про заборону в'їзду йому до України терміном на 3 роки.