ua en ru

ФСБ РФ: військовий на українському КПП обстріляв росіян, які робили селфі

ФСБ РФ: військовий на українському КПП обстріляв росіян, які робили селфі Фото: ФСБ РФ

У Росії проводять перевірку події

Військовослужбовець, який перебував на українському пункті пропуску "Червона Таловка", увечері, 26 липня, відкрив вогонь по громадянам Росії, які вирішили сфотографуватися на тлі КПП, один чоловік госпіталізований. Про це заявив представник прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області Микола Синіцин, передають РИА Новости.

Як зазначається, до прикордонного наряду на пункт пропуску "Волошине" під'їхав автомобіль з трьома місцевими жителями, які звернулися за допомогою. За даними ФСБ, у одного з пасажирів було вогнепальне проникаюче поранення грудної клітини.

"Що знаходиться в пункті пропуску військовослужбовець окликнув їх вигуком "стій" і відкрив по них стрілянину, в результаті якої один з "любителів селфі" отримав поранення", - сказав співрозмовник.

За даними агентства, відбігши на безпечну відстань, вони зупинили проїжджаючу повз автомашину і попросили доставити у лікарню. В даний час постраждалого госпіталізовано, за фактом події в Росії проводиться перевірка.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в Куйбишевському районі Ростовської області невідомими вчинено напад на російського прикордонника.