ua en ru

Фоменко: Збираємося перемогти в обох матчах

Фоменко: Збираємося перемогти в обох матчах Фото: Михайло Фоменко

Коуч України веритв пряме попадання на Євро

Головний тренер української збірної Михайло Фоменко поспілкувався з журналістами незадовго до останніх матчів Євро-2016, пише сайт ФФУ.

"Є невеликі проблеми у Гармаша та Хачеріді. Потрібно зробити знімки, щоб остаточно визначити, чи зможуть вони грати. Поки ці двоє лікуються і працюють індивідуально. Більшість хлопців приїхало в гарному настрої. Будемо приводити себе в порядок, а з завтрашнього дня будемо працювати. Ми завжди говорили, що це залежить не від тренерів, а від самих хлопців. Вони повинні змушувати нас, щоб ми їх викликали в збірну, ставили в склад. Ми ж повинні бачити їх бажання, настрій і роботу", - почав Фоменко.

"Що стосується Словаччини, то не у багатьох збірних є така кількість футболістів, які володіють такою швидкістю. Дійсно, після спарених матчів складно увійти в ігровий ритм. Але у нас досвідчені гравці, які мають досвід виступу в єврокубках, де доводиться проводити один матч за іншим. Тому сподіваємося, що в цьому спареному турі ми будемо більш свіжими", - продовжив тренер.

"Ми ніколи не даємо подібної інформації, що ми будемо робити і як. У нас попереду дві ключові гри. Будемо виходити із ситуації, яка складається. Завдання стоїть максимальної, як у першій грі, так і другий. Нам хотілося б стати кращою третьої збірної. Якщо є можливість потрапити на Євро, то чому б нею не скористатися. На сьогоднішній день ми лідируємо. Як буде далі - подивимося", - додав наставник українців.

Нагадаємо, матч зі збірною Македонії відбудеться вже 9 жовтня, а Іспанію збірна України прийме 12 жовтня.Мілевський, хорватія