ua en ru

Фінал Ліги Європи-2015 де дивитися матч "Дніпро" - "Севілья"

Фінал Ліги Європи-2015 де дивитися матч "Дніпро" - "Севілья" Фото: Кубок Ліги Європи

Де можна дивитися матч

Фінал Ліги Європи-2015 "Дніпро" - "Севілья". Сьогодні на поле варшавського стадіону вийдуть дніпропетровський "Дніпро" і іспанська "Севілья", щоб розіграти між собою кубок Ліги Європи. РБК-Украина розповідає, де можна дивитися фінал Ліги Європи.

27 травня, 21:45
Варшава, "Національний стадіон"
"Дніпро" - "Севілья"

Фінал Ліги Європи-2015 де дивитися матч "Дніпро" - "Севілья"

Фото: ФК "Дніпро"

Фінал Ліги Європи-2015 де дивитися матч "Дніпро" - "Севілья"

Фото: ФК "Севілья"

Українські вболівальники зможуть побачити пряму трансляцію матчу "Дніпро" - "Севілья" на каналі 2+2. Початок матчу о 21:45, а з 20:00 у студії ведучі і гості будуть обговорювати шанси "Дніпра" і "Севільї" на перемогу в турнірі.

У Польщі трансляцію фіналу Ліги Європи покажуть відразу кілька каналів. У Росії матч буде транслюватися на "НТВ+ Футбол 1". У Білорусії матч покажуть на каналі "Білорусь 1".

Додамо, що на РБК-Україна пройде онлайн-трансляція матчу "Дніпро" - "Севілья", яка почнеться в 21:15. Також ви можете ознайомитися з букмекерськими прогнозами на матч "Дніпро" - "Севілья".

Також нагадаємо, що тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про стан команди перед фіналом.

"На щастя, ми напередодні фінального матчу не зазнали нових втрат. Так, Селезньов трохи пропустив із-за травми, але зараз він разом з усіма готується до гри в загальній групі. Вийде на поле він або Калинич - ми ще не вирішили. Впевнений, що УЄФА зробив правильний крок, надавши можливість переможцю Ліги Європи в новому сезоні стартувати в Лізі чемпіонів УЄФА. Це додатковий стимул і для "Дніпра", і для "Севільї", - заявив Маркевич.